Over Vanessa

Home/Over Vanessa
Over Vanessa

Hi Ik ben Vanessa

Waarom ben ik Coach geworden?

 Ik heb veel momenten in mijn leven gekend dat ik niet wist hoe ik met mezelf om moest gaan. Daardoor begon ik met eten, heel veel eten, zodat ik niet hoefde te voelen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot 25 jaar Boulimia Nervosa.

 

De oorzaak, vooral eenzaamheid. Een jeugd waarin ik gepest werd. Ik miste 2 tanden en daardoor had ik veel spleten in mijn gebit.  Ik had bijnamen als Velsertunnel en Gremlin. Lachen durfde ik bijna niet, bang om uitgelachen te worden.

 

Ik groeide op als enig kind. Mijn ouders hebben mij op hun manier veel liefde gegeven, maar hun scheiding en de ruzies thuis eiste zijn tol. Ik voelde mij vaak eenzaam en eten was mijn grootste vriend en tevens allergrootste vijand.

 

Om aandacht en bevestiging te krijgen van vooral mijn vader ontpopte ik mij tot een geweldige leerling. Ik deed VWO, daarna HBO en kreeg een leuke baan en vriend. Maar al die jaren leefde dat monster in mij. Ik leefde een dubbelleven. Soms kon ik niet meer en dat uitte in toch hulp zoeken. Ik heb veel hulpverleners gekend, maar niets bracht mij de oplossing. Ondertussen had ik het voor de buitenwereld goed voor elkaar. Groot huis, 4 mooie kinderen, het perfecte plaatje, maar ik was van binnen diepongelukkig, omdat ik dat monster nog niet had verslagen.

 

Nu, op 47 jarige leeftijd, heb ik door veel zelfontwikkeling, veel zelfhulpboeken, podcasts en de opleiding tot Mental Coach en Coach Emotie eten mijzelf geheeld! Het heeft 30 jaar gekost, maar deze 30 jaar hebben mij gebracht waar ik nu ben en daar ben ik intens dankbaar voor.

 

Mijn missie is mensen te helpen die net als ik ook geen uitweg meer zien, aan het overleven zijn, een dubbelleven leiden. Deze mensen wil ik graag helpen van “Overleven naar Opleven”

 

Neem die stap en versla dat monster in jou. Samen kunnen wij deze voor altijd verdrijven.

Over Vanessa

Leuke weetjes over mij

Ik ben trotse moeder van 4 kinderen, 3 jongens en 1 meisje.

Ik ben heel gedreven om mensen te helpen en haal graag het beste in iedereen naar boven.

Icon-02

Ik sta iedere dag om 05.00 uur op en ben om 05.30 uur in de sportschool. Na het sporten loop ik een heerlijk rondje buiten en spring onder een koude douche.

Ik heb een grote passie voor paarden. Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt. Naast mijn coaching praktijk geef ik paardrijles aan allerlei doelgroepen: ruiters met een beperking, volwassenen en kinderen.

Ik ben heel ambitieus, blijf mijzelf altijd ontwikkelen en daag mezelf graag uit. Ik visualiseer graag en heb daar mooie positieve ervaringen mee. What you believe, you become.

Ik ben gek op pindakaas met nootjes. Soms zo met een lepeltje uit de pot. Heerlijk bij mijn koffie. Mijn eerste kopje koffie in de ochtend is wel de lekkerste.

Mijn grote voorbeelden en inspiratiebronnen zijn Tony Robbins & Fajah Lourens. Fajah heeft mij geholpen om de allerlaatste belangrijkste stap in mijn helingsproces te zetten door paardencoaching, hier ben ik haar intens dankbaar voor.

Ik ben diverse studies & opleidingen gevolgd:

  • International Management
  • Voedingsdeskundige
  • Coach Emotie eten
  • Orun 3 en 3+ instructrice paardrijden (basissport & gehandicapten)
  • Ruitervitaal trainer
  • Mental coach voor ruiters
  • Mindfullness en NLP  trainingen

© 2024 Alle rechten voorbehouden.

Scroll to top