1:1 Coaching

Home/1:1 Coaching

Ontgrendel jouw dromen: 12 weken om jouw diepste verlangens waarheid te laten worden.

Ben je klaar om eindelijk jouw dromen na te jagen? Ben je klaar om los te komen van de beperkingen die je tegenhouden om jouw mooiste leven ooit te leiden? Welkom op jouw reis van transformatie met mijn 12 weken programma 1:1 mindset en coaching programma. Jouw succesverhaal begint hier!

“Change your story, change your life”

Stel je voor dat…

 1. Je die liefdevolle relatie aantrekt, jouw droombaan vindt, je eindelijk tevreden bent met jezelf.  Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met een opgewonden en voldaan gevoel, wetende dat je je droom leeft. Stel je voor dat je moeiteloos succes, plezier en positieve gebeurtenissen aantrekt.

 2. Je een leven leidt waarin je omringd bent door liefdevolle, ondersteunende relaties en diepe verbindingen ervaart die je inspireren. Zeg vaarwel tegen giftige vriendschappen en verwelkom betekenisvolle relaties die je in staat stellen je beste zelf te zijn.

 3. Je leeft in overeenstemming met je waarden en passies. Je een diep gevoel ervaart van vervulling en vreugde terwijl je je dromen najaagt en het leven leeft dat je wenst. 

“Droom niet je leven, Leef je dromen”

Herken jij deze gevoelens? 

 1. Je bent het zat om  je gevangen te voelen in een vicieuze cirkel van negatieve gedachten en twijfel aan jezelf, niet in staat om los te komen van de beperkende overtuigingen die je ervan weerhouden het leven ten volle te leven? Merk je dat je twijfelt aan je vaardigheden en twijfelt of je hebt wat nodig is om het leven te creëren dat je echt wenst?

 2. Ondank al je inspanningen heb je moeite om vooruitgang te zien en merk je dat je je constant zorgen maakt over geld, relaties, je lijf of je carrière? Vraag je je af of het ooit beter zal worden of dat je dromen buiten bereik zullen blijven?

 3. Je voelt je overweldigd door de chaos van het leven, onzeker over hoe je de controle kunt nemen? Verlang je naar duidelijkheid, richting en doel, maar merk je dat je verdwaald bent en niet zeker weet waar je moet beginnen? Verlang je ernaar om los te komen van de eentonigheid van het dagelijks leven en een toekomst vol opwinding, vervulling en vreugde te leiden?

Als dit je aanspreekt, weet dan dat je niet de enige bent. Het is tijd om los te komen van die zelftwijfel en onzekerheid en in het leven te stappen dat je bedoeld was te leven. 

Hoe kan ik je helpen? 

 1. Mijn aanpak is intensief, maar effectief. Jouw leven, jouw huishouden, jouw beperkingen  gaan wij op vele fronten aanpakken. 

 2. Jouw leven? Waar sta je nu, wat is jouw ultieme droom? Wat zijn jouw doelen? Daar gaan wij mee aan de slag. 

 3. Jouw huishouden, jouw basis, jouw omgeving. Dit gaan wij opnieuw inrichten waar nodig. Dit kan op alle vlakken, administratie, geldzaken, inrichting, etc. Deze zaken worden vaak onderschat en zijn van enorme waarde om een rustige basis te creëren. 

 4. Ik maak een “probleem analyse” en vervolgens een “actie plan”.

 5. Gedurende 12 weken transformeren wij jouw leven, jouw verhaal in een succesverhaal. 

 6. Tijdens deze 12 weken hebben wij wekelijks minimaal 2 maal een persoonlijk gesprek, zodat wij eventuele moeilijkheden of knelpunten kunnen bespreken en ik jou kan helpen hiermee om te gaan. 

 7.  Na deze 12 weken zul jij weer energie, kracht en zelfvertrouwen ervaren. Je zult je dromen najagen en mentale veerkracht ervaren.

Ben jij bereid 12 weken in jezelf te investeren. 12 weken die een heel leven positief kunnen veranderen? 

Kosten programma:

 € 699 ,-

Een waardevolle investering in jezelf. De beste investering in jezelf!

© 2024 Alle rechten voorbehouden.

Scroll to top