1 op 1 coaching “van Passagier naar Ruiter”

Home/1 op 1 coaching “van Passagier naar Ruiter”
1 op 1 coaching “van Passagier naar Ruiter”

Angst

De afgelopen 5 jaar heb ik vele ruiters van vele niveaus en leeftijden les mogen geven. Ruim de meerderheid van deze ruiters had angst. Angst om te vallen, angst dat het paard ervandoor ging of angst dat ze het paardrijden nooit zouden leren. Angsten die ontstaan door belemmerende gedachten en overtuigingen.

 

Als ik keek naar deze ruiters, zag ik ruiters die een goede basis hadden en echt aanleg om beter te leren paardrijden. Alleen die angst en belemmerende gedachtes zaten hun iedere les in de weg. Uiteindelijk gaven deze ruiters op of gingen moeizaam door en ondervinden iedere les weer die spanning, angst en blokkades.

If you can dream it, you can do it.

Start nu
Meld je nu aan

U bent slechts één stap verwijderd van het starten van deze cursus

Het Doel

Het genieten van het paardrijden, het gevoel van vrijheid, het een zijn met je paard, de ontspanning en het trotse gevoel dat paardrijden je geeft. Dit wil ik jou (terug) geven.

 

Het belangrijkste doel zal zijn een ontspannen en fitte ruiter, want deze eigenschappen zijn voor zowel het paard als jij heel belangrijk. Wij willen graag genieten van het paardrijden, maar het allerbelangrijkste is dat het paard er ook van geniet. Alleen met een ruiter op zijn rug, die hem niet in de weg zit en ontspannen meegaat met zijn bewegingen kunnen wij dit doel bereiken.

 

Het Programma

Wij beginnen met een intakegesprek, waar wij jouw angsten, belemmerende overtuigingen en doelen bespreken.

 

Vervolgens maken wij een 10 weken plan. Wij gaan 10 weken aan de slag met iedere week een huiswerkopdracht.

 

Ik zal je coachen op het paard (indien mogelijk) en naast het paard. Dit is de meest onderschatte manier, want naast het paard kunnen wij zoveel trainen om een betere ruiter te worden.

 

Wat levert het jou op?

Mijn missie is om jou weer te laten genieten van het paardrijden en daarnaast in het dagelijks leven meer vitaliteit en energie te ervaren. Klinkt als een droom. Dat is het ook jouw droom.

 

Wat vraag ik van jou?

De absolute wil om deze uitdaging aan te gaan. Je gaat uit je comfortzone stappen, het zal moeilijk worden, heftige emoties en weerstand ondervinden. Je zult op willen geven. Uiteindelijk zal het je zoveel opleveren. Je kunt de weg van de minste weerstand kiezen en doen wat je nu altijd doet. Het levert je echter geen veranderingen en verbeteringen op. Sta jij hier 100% achter en voel je in iedere vezel van je lichaam dat het tijd is om actie te ondernemen, dan wil ik je daar heel graag bij helpen, ondersteunen, coachen en trainen.

 

Wat is jouw investering?

Het programma duurt 10 weken. Wat zijn nou 10 weken als je het vergelijkt met een mensenleven. Per week hebben wij 1 x een coaching gesprek en / of paardrijles. Dit is bespreekbaar en afhankelijk van jouw situatie.

 

De kosten zijn €499,- voor 10 weken (exclusief rijlessen) Ik coach jou op locatie of bij mij thuis.

 

1 op 1 coaching “van Passagier naar Ruiter”

Wat levert dit programma jou op?

Zie het als een 10 weekse investering in jezelf, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

Omgaan met angst

Angst heb je niet, dat creëer je. Ik leer je door je angst te verminderen of op te lossen, door jouw gedrag aan te passen. Dit doen wij doormiddel van technieken gebaseerd op visualisatie en het herkaderen van jouw gedachten.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit, groter dan je angst en twijfels. Samen gaan wij jouw angsten en twijfels onderzoeken en van daaruit werken aan meer zelfvertrouwen.

Doelen stellen

Samen stellen wij doelen. Kleine haalbare doelen, die jou iedere dag al succesmomenten laten ervaren.

Word een betere en fittere ruiter

Ik leer je om gezonde gewoontes te integreren in jouw leven, waardoor je op allerlei gebieden meer focus, vitaliteit en energie zult ervaren.

© 2024 Alle rechten voorbehouden.

Scroll to top