1 op 1 coaching  “Van overleven naar opleven”  

Home/1 op 1 coaching  “Van overleven naar opleven”  
1 op 1 coaching  “Van overleven naar opleven”  

Van overleven naar opleven.

Je leeft op de automatische piloot.  Je voelt dat er meer uit het leven te halen valt, maar je weet niet hoe. Je wilt  graag een andere baan, meer verdienen, afvallen, uit je burn-out een liefdevolle relatie etc. Je probeert te veranderen, maar je komt niet verder, blijft rondraaien in die vicieuze cirkel.

 

Alles waar je tijd,  aandacht en energie aan besteed dat groeit. Besteed jij constant je aandacht aan te dik zijn, te weinig geld, te weinig liefde of te weinig tijd hebben. Dan ontvang je dit ook allemaal. Het is zo simpel als het klinkt.

Start nu
Meld je nu aan

U bent slechts één stap verwijderd van het starten van deze cursus

Ik begeleid jou op weg naar persoonlijke groei.

Wil jij die persoon worden die in zichzelf gelooft, zich sterk voelt, vol zelfvertrouwen en tevreden is met het beeld in de spiegel, dan neem ik je graag mee op jouw persoonlijke reis en leer je positiever in het leven te staan. Het leven te zien als een uitdaging en geen opgave. Van overleven naar opleven.

 

Geluk vind je niet in spullen, maar in ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling !!!

Dit belangrijke besef is de allereerst stap. Geluk kun je alleen bereiken door jezelf te ontwikkelen, door uitdagingen aan te gaan en uit je comfortzone te stappen. Hierdoor ervaar je kleine geluksmomenten, ervaar je trots en ontwikkel je een positiever zelfbeeld.

 

1 op 1 Coaching

Ik geloof in 1 op 1 coaching. Ik wil graag jouw steun en toeverlaat zijn. In mijn struggle om van mijn eetverslaving af te komen, heb ik dit gemist. Groepstherapieën en gesprekken met psychologen hebben mij geen herstel gebracht. Ik had geen verbinding met deze hulpverleners en zij brachten mij niet de oplossing.

 

Door veel zelfresearch, zelfontwikkeling en het volgen van inspirerende mensen, heb ik mijn pad naar genezing gevonden en leef nu het leven dat ik zelf gecreëerd heb. Een leven vol mooie uitdagingen en vooral veel zelfliefde.

 

De grootste vijand ben je zelf !

Het is de persoon die je iedere dag in  de spiegel ziet. Jouw grootste competitie is niet met iemand anders, maar met jezelf.

Het is JIJ vs JIJ iedere dag, altijd! Het zal ook altijd zo zijn. Durf jij het gevecht aan te gaan en het leven te creëren dat jij wilt leven. Wil jij gecoacht worden door mij en leren om met kleine veranderingen, grote stappen te zetten, neem dan contact met mij op voor een gratis intake gesprek.

 

In mijn coaching programma krijg jij antwoord op de volgende vragen:

  1. Hoe neem ik de regie over van mijn emoties en uiteindelijk mijn gedrag?
  2. Hoe kan ik mij niet meer laten leiden door uitstelgedrag?
  3. Hoe zet ik mijzelf in actie en boek blijvende resultaten?

 

Duur programma:

10 weken, waarin iedere week een ander thema aan bod komt met huiswerkopdrachten. Deze huiswerkopdrachten zullen gemiddeld 1 uur of 2 uur per week in beslag nemen. Tevens zul je dagelijks kleine stappen nemen om gezondere gewoontes aan te leren en aan te houden. Iedere dag kleine geluksmomenten.

 

Tevens hebben wij wekelijks persoonlijk contact via de telefoon of fysiek, om jouw voortgang te bespreken. Dit zijn waardevolle gesprekken, waar kwetsbaarheid getoond mag worden. Zonder kwetsbaarheid ontstaat er geen verbinding en kunnen wij niet tot veranderingen komen.

 

Kosten programma:

 € 499 ,-

Een waardevolle investering in jezelf. De beste investering in jezelf!

1 op 1 coaching  “Van overleven naar opleven”  

Wat levert dit programma jou op?

Zie het als een 10 weekse investering in jezelf, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

Gezond lichaam

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug dat onbetaalbaar is. Ik leer je om gezonde gewoontes te integreren in jouw leven, waardoor je op allerlei gebieden van jouw leven meer focus, vitaliteit en energie zult ervaren.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit, groter dan je angst en twijfels. Samen gaan wij jouw angsten en twijfels onderzoeken en van daaruit werken aan meer zelfvertrouwen.

Doelen stellen

Samen stellen wij doelen. Kleine haalbare doelen, die jou iedere dag al succesmomenten laten ervaren.

Word de beste versie van jezelf.

De beste versie van jezelf hoeft niet perfect te zijn. Samen werken wij aan de persoon die weer volop kan genieten van alles in het leven. Leer jezelf te aanvaarden zoals je bent en vanuit die innerlijke omarming jezelf door te ontwikkelen. In plaats van allerlei belemmeringen op te roepen over ‘hoe je moet zijn en hoe je toch niet bent’.

© 2024 Alle rechten voorbehouden.

Scroll to top